Hasköy Belediye Başkanı Taşkın, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Hasköy Belediye Başkanı Şefik Taşkın, Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde ilçede düzenlenen yarışmalarda başarılı olan 20 öğrenci ve öğretmenlerini ödüllendirdi.

Hasköy Belediye Başkanı Taşkın, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hasköy İlçe Müftülüğü'nün katkılarıyla Hasköy Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından organize edilen bilgi yarışması ve kompozisyon yarışmasında 20 öğrenci dereceye girdi. Başarılı öğrenciler ile öğretmenlerini makamında kabul eden Hasköy Belediye Başkanı Şefik Taşkın, öğrencileri altınla ödüllendirdi, öğretmenlere de çeşitli hediyeler verdi.

ÖDÜLLENDİRİLDİLER

Belediye Başkanı Taşkın, "İlçemizin öğrencilerinin başarılarını çok önemsiyorum. Özellikle Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sas)'in anıldığı Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde başarı göstermeleri oldukça manidar. Gençlerin peygamberimizin sünnetini anlamaları ve hayatlarında yaşamaları çok önemli. Bu tür etkinliklerin ilçemizde daha da artması talebimizdir. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi

Öğrenciler ve öğretmenleri de belediye başkanına teşekkür etti. Öğrenci ve öğretmenleri, topluca hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra belediyeden ayrıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz