Hayırlı bir gelecek?

HÜDA PAR Silvan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selman Biçen, kitap okuma programda yaptığı açıklamada hayırlı ve bereketli bir gelecek için okumuş bir neslin yetiştirilmesi gerektiğini vurguladı.

Hayırlı bir gelecek?

HÜDA PAR Silvan İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, ilçeye bağlı Kaniya Navin Parkında gençlerle toplu halde kitap okuma programı düzenledi.

Kaniya Navin Parkındaki çimlerin üstüne halka kurularak düzenlenen kitap okuma programında, gençler farklı farklı kitaplar okuyarak renkli görüntüler oluşturdu.

KİTAP OKUMA

Açık havada ve doğal ortamda kitap okumanın kendilerini memnun ettiği belirten öğrenciler, kitaba daha fazla adapte olma yolunun sakin ve huzurlu bir ortamdan geçtiğini ifade ettiler.

Programdaki amaçlarının gençleri geleceğe hazırlamak ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmak olduğunu söyleyen HÜDA PAR Silvan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selman Biçen, bu tür programlarının devam edeceğini ifade etti.

CEHALET KOKAN

Kitap okumayan bir neslin yetişmesinden dolayı İslam coğrafyasının bu halde olduğuna dikkat çeken Biçen, “Silvan İlçe Gençlik Kolları olarak genç kardeşlerimize açık havada kitap okuma etkinliği düzenledik. Hamd olsun faydalı bir program oldu. Okuyan bir gençlik yetiştirmek için çabalıyoruz. Gençlerimizin kitap alışkanlığı kazanması birinci hedefimizdir. Onları geleceğe daha donanımlı hazırlamak için bu tür faaliyetlerimiz devam edecektir. Kitap okumayan bir nesil yetiştirildiği için İslam coğrafyası şuan bu durumdadır. Cehalet kokan bir neslin düşüncelerinde felaket rüzgârları eser. Biz felaketlerin vuku bulmaması için gençlerimizi okutuyoruz. Kitap ruhları harekete geçiren bir ilaçtır. Hayırlı ve faydalı bir gelecek için okumuş bir nesil yetiştirilmesi lazım.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz