Hedef kurumsal başarı

Rektör adayı Çelen, ortaya koydukları ilkeler ve hedefler doğrultusunda üniversiteyi Türkiye ve dünyada ciddi başarılara ulaştırmayı amaçladıklarını kaydetti.

Hedef kurumsal başarı

Dicle Üniversitesi (D.Ü) rektör adaylarından Prof. Dr. Mustafa Kemal Çelen, yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. DÜ’nün dünyada adından söz ettirecek bir üniversite olması için bilimsel ve akademik çalışmalara öncülük edeceklerini anlatan Çelen, akademisyenlerin sayısını artırarak, araştırmacıların teşvik edeceklerini ve önlerindeki bürokratik engelleri kaldıracaklarını dile getirdi.

ARAŞTIRMALARI TEŞVİK EDİCİ

DÜ’nün bilime ve evrensel düşünceye önderlik eden dünya çapındaki kurumlar arasında yer alması gerektiğini vurgulayan Prof. Dr. Çelen, “Problemleri çözebilmek, tüm paydaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yola çıkıyoruz. Bilimsel bilgi üretimi, sanatta başarı, etkin ve verimli bir eğitim öğretim için iyi koşullarda çalışılması halinde verimli ve başarılı olunabileceği inancındayız ve bunu sağlamak istiyoruz. Ortaya koyduğumuz ilkeler doğrultusunda, hedeflerimizden sapmadan sizlerle birlikte bu yürüyüşü tamamlamak arzusundayız.

KURUMSAL BAŞARI ÖNEMLİ

Bu ilkeler ve hedefler doğrultusunda birlikte çalışmamız halinde üniversitenin Türkiye'de ve dünyada bireysel değil çok ciddi kurumsal başarılara ulaştığını birlikte göreceğiz. DÜ rektörlüğüne bu duygu ve düşüncelerle aday oldum. 2016 rektörlük seçimlerinin üniversitemize ve biz akademisyenlere yakışır bir şekilde ve centilmenlik ölçüleri içinde geçmesini ve Dicle Üniversitesi için en hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz