Görüş Bildir

Hep destek tam destek

Bismil ilçesinde, Milli Eğitim'in başlattığı "Eğitime hep destek, tam destek" kampanyası hızla yayılırken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak, Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nden gönderilen 10 koli kırtasiye ve giyim yardımını, İlçeye Bağlı Çeltikli köyünde dağıttı.

Hep destek tam destek

Eğitimde iller ve bölgeler arası işbirliğini sağlamak amacıyla başlatılan "Eğitime hep destek, tam destek" kampanyası Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, kapsamlı bir şekilde devam ediyor.

EĞİTİME DESTEK

Göreve atandığı günden itibaren Bismil ilçesindeki eğitim ve öğretimde yaşanan bir çok soruna çözüm üreten ve başarı grafiğini yükselten İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak'ın kordine ettiği, "Eğitime hep destek, tam destek" kampanyasına, bu kez Muğla'dan destek geldi.

ÇELTİK KÖYÜNE

Muğla Ulurarası Gençlik merkezi bünyesindeki Liseli Genç beyinler takımının, il ve ilçe merkezinde yürüttükleri çalışmalar sonucu elde ettikleri, 10 koli kırtasiye ve giyim yardımını, Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderdi. İlçe Müdürü Ak, önceki gün gelen yardımları, personelleriyle birlikte merkeze bağlı Çeltikli köyünü ziyaret ederek, burada eğitim ve öğretim gören öğrencilere dağıttı.

MUĞLA'DAN GELDİ

Minik öğrenciler gelen yardımlar karşısında büyük sevinç yaşarken, dağıtım esnasında duygulu anlar yaşandı. İlçe Milli Eğitim müdürü Aydın Ak, "Sosyal sorumluluk projeleri için toplum gönüllüleri vakfına ve gençlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ak, yardımların dağıtımının ardından öğretmen ve öğrenci ile velilerle bir araya gelerek, eğitim ve öğretime dair, görüş alış verişinde bulundu.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi