Görüş Bildir

İki gece uyumayan öğretmenler öğrencilerine sürpriz hazırladı

Bir grup öğretmen, hafta sonu tatilinde 2 gün boyunca uyumadı. Öğrencilerine sürpriz yapmak isteyen öğretmenler, okulun bahçesinde resimler çizip, oyun alanları oluşturdu.

İki gece uyumayan öğretmenler öğrencilerine sürpriz hazırladı

Hilvan ilçesinde Sucuhan Şehit İsmail Alıcı İlk ve Ortaokulunda görev yapan öğretmenler, hafta sonu okulda bir araya gelerek öğrencilerine sürpriz yapmak için hazırlık yaptı. Ellerine boya ve fırça alan öğretmenler, bahçeye resimler çizip oyun alanları oluşturdu. İki gün boyunca gece gündüz çalışan öğretmenler, oyun alanlarını yetiştirmek için büyük gayret gösterdi. Çalışma Pazar gecesi geç vakte kadar sürdü. Sabah derslerine de gelen öğretmenler, okula gelen öğrencilerin karşılaştıkları sürpriz karşısında büyük mutluluk yaşadı. Değişikliği gören öğrenciler, bahçeye koşarak, oyun oynamanın keyfini sürdü.

BAHÇEDE OTURACAK YER YOK

Taşımalı sistemle eğitim verilen ve yaklaşık 250 öğrencisi olan okulda kamelya, oturma alanları ile oyun gruplarının ise bulunmadığı belirtildi. Çevredeki diğer kırsal mahallelerden okula erken gelen bazı öğrencilerin, ders saatine kadar oturup dinlenebilecekleri alan istedikleri, bu konuda ise başta Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi olmak üzere yetkililerden yardım istediği öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi