Görüş Bildir

Kış spor okulları

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği Kış Spor Okulları için 650 kişi başvuru yaparken, kayıt başvuruları 13 Şubat’a kadar devam edecek.

Kış spor okulları

Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevlendirilen Cumali Atilla'nın talimatıyla çocuk ve gençlere yönelik "Kış Spor Okulları" projesi startını alırken, 650 kişi başvuruda bulundu.

Göreve başlamasıyla çocuk ve gençlerin sosyal faaliyetlerine yönelik çalışmaları hızlandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Atilla, Kış Spor Okulları düzenlenmesi verdiği talimatla hayata geçirilen proje büyük ilgi görüyor.

650 KİŞİ BAŞVURDU

Ağırlıklı olarak çocuklara yönelik açılacak olan Kış Spor Okulları’na şuana kadar 630 çocuk ve yetişkin başvurdu. Kış Spor Okulları’nın Masa Tenisi ve Pilates branşında her yaştan kursiyerler kabul edilecek. Kick Boks, Karate, Taekwondo, Muay-Thai, Folklor ve Dart kurslarına 6-25 yaş arası herkes başvurabilecek. Futbol, Basketbol, Satranç, Kort Tenisi, Voleybol, Jimnastik Çocuk Atölyesi, Güreş, Judo, Badminton ve Yüzme alanında açılacak kurslardan 6-15 yaş arası çocuklar faydalanabilecek.

ÜCRETSİZ SERVİS

Genel olarak Kış Spor Okulları, öğrencilerin okul durumu göz önünde bulundurularak hafta sonları yapılacak ve Sümerpark Ortak Yaşam Alanı dışında yapılacak olan spor kursları için çocuklara ücretsiz servis imkanı sağlanacak.

KAYITLAR SÜRÜYOR

30 Ocak’ta başlayan ve 13 Şubat’a kadar davam edecek kayıtlar için kursiyerler, Sümerpark Ortak Yaşam Alanı’ndaki Spor Şube Müdürlüğü’ne başvurabilirler.

Kış Spor Okulları’nın başlama tarihi ise kayıtların bitiş tarihi olan 13 Şubat’tan sonra öğrencilerle yapılacak toplantıdan sonra belirlenecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi