Görüş Bildir

Kitap İçin!

Batman’da 'Her aya bir kitap' sloganıyla düzenlenecek olan projenin startı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik tarafından verildi.

Kitap İçin!

BATMAN-'Her aya bir kitap' projesinin start programına, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mehmet Şafi Özperk, Zübeyir Yılmaz, Şube Müdürü Abdulhakim Doğu, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.

Ülkenin gelişmesi ve milletin kurtuluşunun reçetesinin okumaktan geçtiğine dikkat çeken İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, "Okumak bir erdem, ancak okumakla hayatımız değişebilir, kitap okumakla insan olgunlaşır ve başarıya ulaşır. Okul müdürümüzün, bu yıl 9. sınıflara yönelik başlattığı bu güzel proje ile her biriniz her ay bir kitap okuyarak, bilginizi okumayanlara göre arttırmış olacaksınız.

KİTAP PROJESİ

Bu projenin bir diğer güzel yönü de, okuduğunuz kitapları yılsonunda okul kütüphanesine bağışlayarak, okul kütüphanesinin biraz daha zenginleşmesine katkı sağlamış olacaksınız. Bilgi toplumu olabilmek için, okuma kültürümüzü en üst seviyelere çıkarmaktan başka çaremizin olmadığını bilerek, hem okumalı hem de bizden sonraki nesillere, okuma kültürünü aşılamalıyız. Bu projenin hayata girmesinde emeği geçen, okul idaresi ve öğretmen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Diğer okullarımıza da örnek olmasını diliyorum" dedi.

İMKB Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Salih Ertekin’in proje hakkında bilgi vermesinin ardından Milli Eğitim Müdürü Çelik ve beraberindeki idareciler, 9. sınıfları ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet edip kitap dağıttı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi