Köy Okulu Öğrencilerinin Spor Malzemesi Sevinci

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından köy okulundaki öğrencilere spor malzemeleri hediye edildi. Dönem sonunda karnelerini alan Kulp İlçesi Saltuk Köyü Dırp Mezrası İlköğretim Okulu öğrencilerine İl Müdürlüğü Strateji Geliştirme Şubesi AR-GE Birimi tarafından spor ayakkabısı, masa tenisi malzemeleri ve kırtasiye malzemeleri yardımı yapıldı.

Köy Okulu Öğrencilerinin Spor Malzemesi Sevinci

Diyarbakır ve çevresinde çektiği fotoğraflar ile tanınan Fotoğrafçı Ali Aşılı’nın da destekleriyle hayırsever vatandaşlar tarafından Strateji Geliştirme Şubesi AR-GE Birimine ulaştırılan spor ve kırtasiye malzemeleri 180 km uzaklıktaki Saltuk Köyü Dırp Mezrası İlköğretim Okulu öğrencilerine teslim edildi.

KÖYE TESLİM EDİLDİ

Strateji Geliştirme Şubesi AR-GE Biriminden Esra Yüksel ve Fatma Kahraman tarafından Okul Müdürü Alper Karaçöl’e teslim edilen malzemeler öğrencilere karneleriyle birlikte verildi.

Karneleriyle birlikte çifte mutluluk yaşayan öğrenciler emeği geçenlere teşekkür ederken, Okul Müdürü Alper Karaçöl ise merkeze bu kadar uzak olmasına rağmen özverili bir şekilde yardımlarını esirgemeyen hayırseverlere ve başta İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan olmak üzere yardımları kendilerine ulaştırırken emeği geçen herkese çok teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz