Kütüphanelerde yarıyıl yoğunluğu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı Kütüphaneler Şube Müdürlüğüne bağlı kütüphanelerde yarıyıl yoğunluğu başladı.

Kütüphanelerde yarıyıl yoğunluğu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı kütüphaneler özel dershaneleri aratmıyor. Huzurlu ve güvenli ortamda ders çalışma, her türlü kitap ve kaynak imkanı sağlayan Büyükşehir Belediyesine bağlı kütüphaneler, öğrencilerin vazgeçilmez ders çalıma ve kitap okuma alanı oldu. Kütüphanelere ders çalışmaya gelen öğrenciler, "Kütüphanelerde ders çalıma ve kitap okuma için mükemmel yerlerdir.

İLGİ YÜKSEK OLDU

Özelikle son dönemlerde dershanelerde yapılan yeniliklerle beraber kütüphaneler özel dershane ve okular gibi olmuş. Kütüphaneye genelde ders çalışmak ve test çözmek için geliyoruz. Sakin ve temiz bir ortamda ders çalışmamıza imkan sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Prof. Dr. Abdülkadir Karahan Kütüphanesinden bir yıl içerisinde 67 bin 300 öğrenci ve vatandaşın faydalandığı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz