KYK'li öğrencilere faaliyet programları

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunca düzenlenen eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyet programlarına üç ayda 58 binden fazla öğrenci katıldı.

KYK'li öğrencilere faaliyet programları

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunca (KYK) düzenlenen eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyet programlarına üç ayda 58 bin 63 öğrencinin katılımı sağlandı.

KYK'den yapılan açıklamaya göre, gençleri geleceğe daha iyi hazırlayabilmek amacıyla ülke genelinde ve KKTC'deki yurtlarda eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenleniyor.

15 Ekim-22 Aralık'ta 68 ilde, 16 farklı formatta 103 salon programı ile gençlerin akademik, sosyal, kültürel ve manevi olarak gelişimlerine yönelik düzenlenen programlara 58 bin 63 öğrenci katıldı.

Bu kapsamda, "Fıtrata Dönüş", "Nebi’nin Ayak İzleri", "Asırlardır Sönmeyen Kandiller", "Vefa Günleri", "Şiirin Gölgesinde Türküler ve Tiyatro Sporu", "Dijital Çağın Kodları, "Yapay Zeka Nesli", "Oyun Bozan Türkiye", "Modern Zamanın Prangaları", "İstiklal Kahramanları", "Yaşayan Hazineler", "İşte O An", "Kendine İyi Bak", "Zoru Başaranlar", "Bilgiden Bilince" konulu programlar düzenlendi.

Kaynak: Diyarbakır Söz