Görüş Bildir

Lisesiler D.Ü'de!

Siirt Kurtalan İHL Öğrencileri, motivasyonlarını yükseltmek ve üniversite ortamını görüp bilgilenme adına Dicle Üniversitesi'ni gezerek fakülteleri tanıdı.

Lisesiler D.Ü'de!

Siirt Kurtalan Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri üniversitemizi ziyaret ederek, fakülteleri tanıdı.

Yükseköğrenim arifesindeki lise öğrencilerinin, motivasyonlarını yükseltmek, üniversite ortamını görüp bu konudaki bilgi ve görgülerini geliştirmek amacıyla zaman zaman üniversitemize geldiklerine tanık oluyoruz.

Bu kapsamda Dicle Üniversitesi’ni ziyaret eden Kurtalan İHL öğrencileri de sorumlu öğretmenleri ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli M. Faysal Özdemir eşliğinde Tıp, Hukuk ve İlahiyat Fakültelerine uğrayarak hem eğitim hem de kampüsün fiziki koşullarıyla ilgili bilgi sahibi oldular.

FAKÜLTELERİ TANIDILAR

Kampüsün bu kadar büyük, yeşil alanlarıyla, binalarıyla bu kadar güzel bir yer olduğunu tahmin etmediklerini dile getiren öğrenciler, böyle bir üniversitede eğitim görmek için çaba sarf edeceklerini söylediler.

Kampüste bir süre gezen ve birer Dicle Üniversitesi öğrencisi olacakları sözü veren lise öğrencileri, İlahiyat Fakültesi’ndeki yemekten sonra hatıra fotoğrafı çektirerek kampüsten ayrıldılar.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi