Görüş Bildir

LYS tercih süresi bitti, gözler LYS tercih sonuçlarına çevrildi

Dün sona eren LYS Üniversite tercihler için artık merak edilen konu tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı oldu. Adaylar tercihlerini yaptı ve beklemeye geçti. Peki ÖSYM tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

LYS tercih süresi bitti, gözler LYS tercih sonuçlarına çevrildi

Üniversite tercih işlemleri sona erdi. Uzun süren sınav maratonun ardından 2017 ÖSYS tercih işlemleri 18 Temmuz itibariyle başladı. Adaylar Üniversite tercih işlemlerini ÖSYM tarafından yayınlanan tercih kılavuzuna göre ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirdi. Üniversite tercih işlemleri 26 Temmuz saat 23:59'da sona erdi.

"Tercih süresi" tamamlandıktan sonra tercihlerde değişiklik ve düzeltme yapılamayacak.

ÖSYM'DEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH SÜRESİ UYARISI

Adaylara, 2017 ÖSYS tercih işlemlerinin 26 Temmuz'da saat 23.59'da sona ereceği ve sürenin uzatılmayacağı uyarısı yapıldı. Tercih süresine dikkat edilmesi gerektiği belirtilen açıklamada, sürenin uzatılmayacağı kaydedildi.

LYS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Dün sona eren ÖSYM LYS üniversite tercih işlemlerinin ardından yerleştirme sonuçlarının da ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. ÖSYM tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih ile ilgili resmi bir açıklamada henüz bulunmadı. Sonuçların Ağustos ayının ilk haftasında açıklanması bekleniyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi