Görüş Bildir

Manevi ve Ahlaki Eğitim ağırlıkta!

Özel 571 Koleji, Eğitim ve Öğretim'de bir ilki gerçekleştirdi. Bölgenin ilk ve tek koleji olma özelliğine sahip okulda, öğrencilere manevi ve ahlaki değerler ağırlıklı eğitim veriliyor.

Manevi ve Ahlaki Eğitim ağırlıkta!

Eğitim ve Öğretim alanında kısa sürede kendisinden söz ettirmeye başlayan Özel 571 Koleji, öğrencilere manevi ve ahlaki değerler yönünde ağırlık eğitim verirken, 4 dilde eğitimin yansıra Kürtçe eğitimini de seçmeli olarak öğrencilere veriliyor.

Bünyesinde Ana, İlk ve Ortaokul sınıflarını bulunduran Özel 571 Koleji Müdürü Derya Kanak, ahlaki ve manevi değerleri önceleyen bir eğitim-öğretimi benimsediklerini söyledi.

EĞİTİM'DE FARKINDALIK YARATTIYORUZ

İngilizce, Fransızca, Arapça, Türkçe diksiyon ve seçmeli Kürtçe derslerinde eğitim verdiklerini belirten Kanak, "Özel 571 kolejinde her türlü etkinlikler yanı sıra teog sistemiyle ortaokul ders çalışmaları sınavlar ile 1 Nisanda ücretsiz bursluluk sınavı yapılacaktır. Ayrıca okulumuz psikolog öğretmen gözetiminde öğrenciler zihinsel yönde özel yeteneklerinin bilincinde ve özgüveni yüksek bireyler olarak eğitilmektedir. Kuranı Kerim dersleri de veren okulumuzun misyonu bugünün çocukları yarının umutları olacak yeni nesiller yetiştirmektir."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi