Görüş Bildir

Masa tenisinde şampiyon ingiliz kültür

Masa tenisinde Diyarbakır şampiyonu İngiliz Kültür Okulları oldu. Bitlis’teki bölge şampiyonası için de hedef şampiyonluk olarak açıklanırken,bölge şampiyonasının 7-9 Şubat’ta yapılacağı ifade edildi.

Masa tenisinde şampiyon ingiliz kültür

Diyarbakır İngiliz Kültür Okulları, masa tenisinde önemli bir başarıya imza attı, Diyarbakır’ın en büyüğü oldu.

30 Okul Arasında Şampiyon

30 okulun katılımı ile yapılan il içi müsabakalarda rakiplerini geride bırakan İngiliz Kültür Okulları masa tenisi takımı il şampiyonluğuna ulaşarak kenti bölge şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı. Barancan Meral,Arjen Barış Rengin,Süleyman Gökhan  Buldi ve Nurettin Deviren’den oluşan erkek masa tenisi takımı 7-9 Şubat tarihleri arasında Bitlis’te yapılacak bölge şampiyonasında ter dökecek.

‘Hedefimiz Bölge Şampiyonluğu’

İngiliz Kültür Okulları Masa Tenisi Takımı antrenörü ve beden eğitimi öğretmeni Mehmet Şirin Çeçen,iyi bir çalışmayla hak ettikleri şampiyonluğa ulaştıklarını söyledi. Bundan sonraki hedeflerinin bölge şampiyonu olmak olduğunun altını çizen Çeçen,”Bu başarıdan dolayı öğrencilerimizi kutluyoruz. Çok çalıştılar,emek verdiler ve hak ettikleri başarıya ulaştılar. Bu başarı ile yetinmeyeceğiz. Sorumluluğumuz artmış durumda. Bitlis’te hem okulumuzu hem kentimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi