Minikler sahne aldı!

Kayapınar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri'ne bağlı hizmet veren Zarokistan Kreş Merkezinde anneler günü etkinliği düzenlendi. Programa katılan çocuklar, şarkı söyledi ve anneleriyle boya yaptı.

Minikler sahne aldı!

Kayapınar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetlerine bağlı Zarokistan Kreş’inde, Anneler günü nedeniyle muhteşem bir etkinlik düzenlendi. Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’ın talimatıyla düzenlenen etkinliğe, Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı Şükran Mermut, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yılmaz Cebe, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Yunus Kayışoğlu ve anneler katıldı.

MERMUT: “VATANINA BAĞLI BİREY OLMALARINI ÖNEMSİYORUZ”

Mermut, etkinlik öncesi yaptığı konuşmada, Çocukların eğitiminin her şeyden önemli olduğunu ifade ederek, “Vatansever, Vatanına evine faydalı bir birey olmalarını önemsiyoruz. Allah’ın izni ile çalışmalarımız bu kriterler eşliğinde devam edecektir. Eksiklerimiz olabilir, velilerle istişareyle bunları gidereceğiz” dedi.

CEBE: “AİLELER ÇOCUKLARINI GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE KREŞİMİZE BIRAKIRLAR”

Cebe ise, Zarokistan Kreşinin Diyarbakır’daki en kaliteli yer olduğunu vurgulayarak, “Bizlere güvendiğiniz için teşekkür ediyoruz, çocuklarımızı her yere teslim edemeyiz. 19 yıllık bir eğitimci olarak, eğitimin her kademesinde görev alan biri olarak, birçok yeri gördük emin olun, bura gibisi yok. Bu kalitede bir yer Diyarbakır da bulamazsınız. Önemli olan herkesi buraya kazandırmak. Çevrenize, akrabalarınıza, komşularınıza söyleyin iyi bir eğitim için çocuklarının buradan eğitim görmelerini sağlayalım hep birlikte” diye konuştu.

“ANNELER EN KUTSAL VARLIKLARDIR”

Annelerin çocuklarının dünyaya gelmesinde ve yetiştirmesinde rol alan en kutsal varlıklar olduğuna işaret eden Cebe, “Unutmayalım ki karşılıksız tek saygı annelerin çocuklarını duydukları sevgidir. Bu nedenle onları onurlandırmak için kurum olarak bir şeyler yapalım dedik. Bunun için de böyle bir etkinlik düzenledik. Etkinliği düzenlerken onların çocuklarıyla gurur duymalarını ve mutlu olmalarını hayatlarında güzel bir hatıraya sahip olmalarını istedik” ifadelerini kullandı.

“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN EN GÜVENLİ YER ZAROKİSTAN”

Veliler ise, Yeni düzenlenme ile birlikte Kreşe kayıt yaptırdıklarını vurgulayarak, “Çevremize Kreşin nasıl değiştiğini anlatarak kayıt yapmalarını söylüyoruz. Çocuklarımızın burada güvende olduklarını biliyoruz” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından etkinlikte, minikler anneleri için şarkılar söyledi, dans etti. Belediye Başkan Yardımcısı Mermut, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Cebe, çocuklar ve veliler ile birlikte boyadıklarını ellerini, Anneler günü hatırası duvarına sürdüler. Etkinlik, davetlilere yiyecek ve içecek ikramı ile son buldu. 

Kaynak: Diyarbakır Söz