Görüş Bildir

Müjde! AÖF sınav giriş yerleri açıklandı

Milyonlarca öğrencinin farklı bölümlerinde okuduğu Açıköğretim Fakültesi 2105 yılı Bahar Dönemi (2. Dönem) vize tarihleri açıklandı. 18-19 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek olan AÖF sınav giriş yerlerinizi haberimizdeki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Müjde! AÖF sınav giriş yerleri açıklandı

 AÖF 2015 yılı Bahar Dönemi vize sınavı tarihleri açıklandı. 18-19 Nisan tarihlerinde yapılacak olan AÖF sınavına girecek öğrencilerin merakla beklediği sınav yerleri de belli oldu.

Açıköğretim İşletme ve İktisat Fakültesi öğrencilerinin 18-19 Nisan 2015 Cumartesi-Pazar günleri gerçekleştirilecek olan 2014-205 eğitim öğretim yılı Bahar Dönemi Vize Sınavı için “Sınav Giriş Belgesi” yayımlandı.

SINAV GİRİŞ YERLERİNİZİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Öğrenciler, Sınav Giriş yerlerini ve sınav giriş belgesini https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx adresinden TC Kimlik Numarası ve şifrelerini yazarak giriş yaptıktan sonra öğrenci sayfalarından ya da Açıköğretim Bürolarından temin edebilecekler.

ÖĞRENCİLER DİKKAT!                                        

Sınava girilecek binanın en az bir ya da iki gün öncesinden mutlaka görülmesi ve sınav saati 1 saat yaklaşmadan sınava girilecek binada hazır bulunulması öğrencilere yapılan uyarılar arasında.

Belirtilen tarihlerde sınava girmeyen öğrenciler için ayrıca bir sınav yani mazeret sınavı yapılmayacak. Hangi sebeple olursa olsun, sınav hakkının da saklı tutulması mümkün değildir.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi