Müziğin şampiyonlarından Demir'e ziyaret!

Gençlik Merkezleri Arası Türk Müziği Bölge Yarışması’nda başarılara imza atan Diyarbakır Gençlik Merkezi öğrencileri, Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir’i ziyaret etti.

Müziğin şampiyonlarından Demir'e ziyaret!

Gaziantep’te yapılan Gençlik Merkezleri Arası Türk Müziği Bölge Yarışması’nda önemli başarılara imza atan Diyarbakır Gençlik Merkezi öğrencileri, Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir’i ziyaret etti.

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Demir, yaptığı açıklamada, öğrencilerin elde ettiği derecenin çok önemli olduğunu belirtti.

Demir, şöyle dedi:

DEMİR'E ZİYARET

"Öğrencilerimiz, Gaziantep’te yapılan Gençlik Merkezleri arası Türk Müziği Bölge Yarışması’nda önemli başarılara imza attılar. Öğrencilerimizi ve onları çalıştıran, büyük emekler veren değerli hocalarımızı kutluyorum. İnanıyorum ki, Mayıs ayında yapılacak Türkiye finallerinde de öğrencilerimiz önemli dereceler elde edecektir."

Ziyarette, Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Hanifi Çaçan, bağlama müzik öğretmeni Orhan Öztürk, Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Erkan Göçmenoğlu, yarışmada dereceye giren Sercan Yılmaz, Berivan Bilgiç, Ali Buyruk ve Sevgi Demir katıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz