Görüş Bildir

Öğrenciler üşümeyecek

Kızılay Ergani Şubesi, ilçedeki 15 Temmuz Şehidi Askeri Çoban İmam Hatip Ortaokulundaki ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımında bulundu.

Öğrenciler üşümeyecek

Ergani ilçesindeki 15 Temmuz Şehidi Askeri Çoban İmam Hatip Ortaokulunda Kızılay Ergani Şubesince yardım programı düzenlendi.

Programa katılan Diyarbakır Vali Yardımcısı Haktan Gökçekuyu, Kızılay'ın ülke genelinde ve yurt dışında da buna benzer hem yardım faaliyetleri ile insanların sıkıntılarını gidermeye çalıştığını söyledi.

Kızılay Ergani Şubesi'nin de ilçede bu zamana kadar birçok buna benzer faaliyetler yaptığı dile getiren Gökçekuyu, şunları kaydetti:

ÖĞRENCİLER BU KIŞ ÜŞÜMEYECEK

"Kızılay Şube Başkanımız başta olmak üzere emeği geçen, şubede çalışan diğer arkadaşlarımızın hepsine de teşekkür ediyorum. Yaptıkları yardımlardan dolayı hepsini tebrik ediyorum. Bu yardımlarla çocuklarımızın bir takım eksikleri gideriliyor. Bu vesile ile bizler de okullarımızı ziyaret etmiş oluyoruz. Farklı bir birliktelik ve kaynaşma da oluyor. Kızılay buna da vesile oluyor. Yardımları alan çocuklarımızın mutlulukları gözlerinden okunuyor. Hepsi pırıl pırıl ve zeki çocuklarımızdır. İnşallah bunlar hepsi başarılı olacaktır. İnşallah bu birlik, beraberlik ve kardeşlik hiç bozulmadan devam eder. Devletimizin şefkati her zaman çocuklarımızın yanında olacaktır."

 Kızılay Ergani Şube Başkanı Süleyman Aslan ise yaptıkları araştırmanın ardından genel merkezlerine rapor sunarak bu konuda çalışma başlattıklarını ifade ederek, "Uygun görüldü, okulumuza 10 koli giyim malzemesi gönderdiler. Bizler de bu yardımları ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtmaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi