Görüş Bildir

Öğrencisinin öğrencisine diploma verdi

NİĞDE'nin Ulukışla İlçesi'ndeki Kemalpaşa İlkokulu'nun ilk müdürü Sevin Ünal, okulun mezuniyet töreninde öğrencisi Yusuf Kenan Türker'in öğrencisi Gülüzar Sonat'ın diplomasını verdi.

Öğrencisinin öğrencisine diploma verdi
Kemalpaşa İlkokulu, tarihi Öküz Mehmet Paşa Külliyesi'nde 50'inci mezuniyet törenini düzenledi. Törene Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, Belediye Başkanı Ali Uğurlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Okyay ile veliler ve öğrenciler katıldı. Okul açıldıktan sonra 16 yıl aralıksız müdürlük yapan ve İzmir'den gelerek törene katılan Seven Ünal, çok mutlu olduğunu belirterek, "Okuttuğum öğrencimle, öğrencisine diploma vereceğim. Bundan daha iyi mutluluk olur mu? Sevgili öğrenciler bundan sonraki okul hayatınızda başarılar diliyor, hepinizi öpüyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından öğrencilerin diplomaları verildi. Sevin Ünal, öğrencisi Yusuf Kenan Türker'in öğrencisi Gülüzar Sonat'ın diplomasını verdi. Diplomaların verilemesinin ardından törene katılanlar ve öğretmenler öğrencilerle hatıra fotoğrafları çektirdi.DHA
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi