Görüş Bildir

Öğretmene Eğitim Verildi!

Muş'un Varto ilçesinde görev yapan öğretmenlere hizmet içi eğitimi verildi.

Öğretmene Eğitim Verildi!

Muş’un Varto ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde düzenlenen seminerde, öğretmenlere hizmet kalitesini arttırmak için bilgiler verildi. Hizmet içi eğitim seminerine katılan Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, sınıf öğretmenlerine yönelik çalışma yürüttüklerini söyledi.

HİZMET İÇİ EĞİTİM

Farklı okullardan 37 öğretmenin seminere katıldığını hatırlatan Çetin; "Hizmet içi eğitim kalitesini yükseltmek amacıyla sınıf öğretmenlerine yönelik bir çalışma yapıyoruz. Farklı okullarımızda 37'ye yakın öğretmenimiz katılmaktadır. Türkçe öğretmenlerimize anlatma becerileri ile ilgili öğrencilere yapacakları eğitimleri daha iyi kalitede sunmak üzere öğretmenlerimize konferans verilecek. Ayrıca köy okullarımızın fiziki yapıları ile eksikliklerin eğitim ve öğretim döneminden önce yapılması ve köy öğretmenlerinin barınmaları konusunda eksik olan lojmanları da derhal yapıyoruz. Bundan böyle öğretmenlerimizin daha rahat bir ortamda çocuklarımızın eğitim ve öğretimlerini sağlamamız için gerekli çalışmaları hızlı bir şekilde yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Öğretmenlerimizin hizmet içi eğitimlerini yapacağımız bu tür konferans ve çalışmalarla telafi etmeye çalışacağız. Seminerimiz üç gün sürecek" dedi.

SORULARIN YANITI                        

Seminer soru cevap bölümünün ardından sonra erdi. Seminere Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Nasır Sever, İlçe Özel İdare Müdürü İmam Karahan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Ataç da katıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi