Öğretmenler buluştu

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Kaymakamlığı, Öğretmenler Günü münasebetiyle, ilçede görev yapan öğretmenlerle yemekte bir araya geldi.

Öğretmenler buluştu

DİYARBAKIR-Kulp Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen yemeğe, Kulp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fesih Yener, şube müdürleri, kurum müdürleri ve öğretmenler katıldı. Kaymakam Maraşlı, her insanın hayatından bir öğretmenin geçtiğini söyledi. Kaymakam Maraşlı, "Hepimizin hayatında çocukluk, lise,, üniversite dönemlerine veri olarak baktığımızda sizler öğretmenler olarak hepimizin hayatında yer teşkil etiniz, ilkokula giderken, ortaokula giderken, mezun olduktan sonra bir veli olarak öğretmenlerin yeri hepimizin hayatında, her zaman 7'den 70'e bulunmaktadır.

                              

ÖĞRETMENLER BULUŞTU

Bu sebeple hayatın her dalında olan başka bir meslek yoktur. Doktorlar dediğimiz zaman sadece bir işi ile ilgileniyor, ama öğretmen dediğimiz zaman hepiniz bir aileyle, bir çocukla, sadece çocukla kalmayıp ailenin bütün üyeleriyle ilgileniyorsunuz. Bu bakımdan toplumları değiştiren, toplumların ilerlemesinde, gelişmesinde, en önemli meslek grubu öğretmenlerimiz sizlersiniz. Kulp'ta 400'e yakın kadromuzla öğretmenler olarak ilçemizin gelişmesinde, ilerlemesinde, ileriye gelecek vaat eden parlak nesiler yetişmesinde sizlerin katkısı, önemi çok büyüktür. Bu bakımdan sizler, bizler için birer parlayan ışıksınız" dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Maraşlı, öğretmenlerin sorunlarını dinledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz