Görüş Bildir

Okul sporlarında büyük başarılar!

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan İl genelindeki okul sporları müsabakalarında büyük başarı gösteren Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrenci ve idarecilerini kabul ederek, görüştü.

Okul sporlarında büyük başarılar!

Okullar arası gerçekleştirilen Halk Oyunları Yarışmasında Yıldızlar Kategorisi Geleneksel ve Sahnelemeli Oyunlar Dallarında İl Birinciliği, Voleybol Küçük Kızlar İl Birinciliği, Basketbol Küçük Kızlar İl Üçüncülüğü derecelerini elde eden Yenişehir İlçesi Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan’ı ziyaret etti.

 Aslan, Okul Müdürü Ahmet Hamdi Ateş, Okul Müdür Yardımcısı Mehmet Kartal, Beden Eğitimi Öğretmeni Metin Sümbül, Halk Oyunları Öğretmeni Mehmet Ayşin ile birlikte gelen öğrencilerle koyu bir sohbette bulundu.

OKUL MÜDÜRÜ ATEŞ: “DESTEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”

Okulun spor müsabakalarında son zamanlarda büyük başarılar elde ettiğini belirten Okul Müdürü Ahmet Hamdi Ateş, “Spor müsabakalarında öğrencilerimiz büyük bir özveri ve fedakârlıklar sonucu büyük başarılara imza attılar. Bu başarılı çalışmalar sırasında siz değerli İl Müdürümüzün de büyük katkıları oldu. Bizlere maddi ve manevi destekler sunarak, okulumuzu ve öğrencilerimizi ziyaret ederek her zaman yanımızda oldunuz. Bu vesileyle bizler de sizleri ziyaret edip, teşekkürlerimizi iletmek istedik” dedi.

İL MÜDÜRÜ ASLAN: “SPORDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİNİN, DERSLERİ DE BAŞARILIDIR”

İl Milli Eğitim Müdürü Aslan ise, “Öğrencilerimizin sportif faaliyetlerde derece yapmaları, başarı göstermeleri bizleri de oldukça mutlu ediyor. Spor alanında başarı gösteren öğrencilerin muhakkak dersleri de başarılı olur. Sizler her iki alanda da başarı sağlayarak diğer arkadaşlarınızdan bir adım öne geçmiş olursunuz. İnşallah bundan sonraki yaşamınızda da spora devam eder, başarılarınızı arttırırsınız. Biz İl Müdürlüğü olarak her zaman sizlerin yanındayız ve destek vermeye devam edeceğiz. Bizim için en büyük mutluluk, sizlerin vatanımız ve milletimiz için değerlerine sahip güzel nesiller olarak memleketimize güzel hizmetler sunmanızdır. Ayrıca bu başarınızda emeği olan başta Okul Müdürümüze, öğretmenlerinize ve eğitmenlerinize de çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi