Ölüdeniz Semalarında!

Dicle Üniversitesi Havacılık Kulübü, Ölüdeniz Semalarında uçuşlar yaptı.

Ölüdeniz Semalarında!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bu yıl 17.si gerçekleştirilen Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali, toplam 23 ülkeden 390 sporcunu katılımı ile gerçekleşti.

Fethiye Belediye Başkanı’nın resmi davetiyle festivalde yer alan üniversitemizin Havacılık Kulübü, hem uçarak hem de meşhur kelebekler vadisi kanyonunda dalış yaparak güzel bir faaliyete imza attı.

Güneydoğu’dan katılan tek kulüp olma özelliği gösteren Dicle Üniversitesi Havacılık Kulübü, bir çok yerel ve ulusal tv. kanal’ın kalkış ve iniş uçuşları görüntülediği esnada, üniversitemizin flaması ile yamaç paraşüt uçuşu gerçekleştirdi.

ÖLÜDENİZ SEMALARI

Festival kapsamında yamaçparaşüt, model uçak ve paramotor uçuşlarının yanı sıra; Base jump (serbest düşüş), skydiving (gökyüzü dalışı), wingsuit (yarasa adam uçuşu) ve akrobasi gösterileri de gerçekleşti.

Festival bitiminde kulüp hocası Veysel İPEK ve ekibine katılımından  dolayı teşekkür belgesi veren Fethiye Belediye Başkanı, bir sonraki festivalde kulüp pilotlarını tekrar aralarında görmek istediklerini belirtti...

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler