Görüş Bildir

Oyun Odalarında 23 Nisan Kutlandı

Kreş ve Gündüz Bakım Evleri ile Oyun Odaları’nda başlattığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları devam ediyor. Kutlamalara Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’nın eşi Lütfiye Atilla da katıldı.

Oyun Odalarında 23 Nisan Kutlandı

Diyarbakır Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, bünyesinde 3-6 yaş çocukların yararlandığı Kreş ve Gündüz Bakım Evleri ile Oyun Odaları’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları devam ediyor. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Kadın Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından Yeniköy ve Ben u Sen Kadın Yaşam Merkezlerindeki Oyun Odaları’nda düzenlenen kutlamalara Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’nın eşi Lütfiye Atilla da katıldı.

23 NİSAN KUTLANDI

Yeniköy Kadın Yaşam Merkezinde başlayan 23 Nisan kutlamalarının Kutlamanın yapıldığı salon Türk bayrakları ve balonlar süslendi. Çocuklar, eğitim dönemi boyunca öğrendikleri drama, dans ve şarkıları sahneledi. 23 Nisan kutlamaları Ben u Sen Kadın Yaşam Merkezindeki Oyun Odalarında yapılan kutlamalarla devam etti. Yaşam Merkezi’nin Bahçesini süsleyen Büyükşehir Belediyesi, çocukların eğitim boyunca öğrendiklerini sergilemesi için sahne oluşturdu. Öğrendikleri şarkıları söyleyen, şiirleri okuyan dansları sergileyen miniklere aileleri alkışlarla eşlik etti. Kutlamalarda ayrıca Dicle Üniversitesi Tiyatro Topluluğu üyeleri, çocuklar için çeşitli yarışmalar düzenledi.

Çocuklar ve aileleri doyasıya eğlenerek yaptıkları kutlamalar çekilen toplu fotoğrafların ardından sona erdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi