Proje rekortmeni!

TED Diyarbakır Koleji, 2018 teklif çağrısı döneminde Avrupa Birliği Erasmus + Programı Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar (KA229) kapsamında, biri koordinatör, ikisi ortaklık olmak üzere 3 proje başvurusunda bulundu. Ayrıca şu anda iki tane e-twining projesi yürütülmekte.

Proje rekortmeni!

DİYARBAKIR - TED Diyarbakır Koleji, 2018 teklif çağrısı döneminde Avrupa Birliği Erasmus + Programı Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar (KA229) kapsamında, biri koordinatör, ikisi ortaklık olmak üzere 3 proje başvurusunda bulundu. Ayrıca şu anda iki tane e-twining projesi yürütülmekte.

PROJE ÜSTÜNE PROJE

TED Diyarbakır İlkokulu olarak “Trivia of Cosmos” adlı bir e-twinning projesi yürütüyoruz. Projenin ortakları Polonya, Türkiye ve Portekiz. Projenin amacı, evren ve uzay hakkında öğrencilerimize bilgi vermek, çeşitli aktivitelerle onların yaratıcılıklarını ve yeteneklerini geliştirmek ve öğrencilerin ufkunu açmak. TED Diyarbakır Koleji Anaokulu ise ''Heybemde Kitap Var'' adlı e-twinning projesine ortak olmuş ve Türkiye den 35 ortak okul ile birlikte okul öncesi çocukların gelişimlerini desteklemek amacıyla çalışmalarını yürütmektedir. Projede 48-72 aylık çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı, çocukların aileleri ile kaliteli zaman geçirmeyi sağlamayı, Türkçeyi doğru konuşma ve anlamayı sağlamayı amaçlıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz