Resim kursu kayıtları başladı

Çocuk ile yetişkinlere yönelik açılacak ücretsiz yağlı boya-karakalem resim, çini, fotoğraf ve ebru kursu kayıtları başladı.

Resim kursu kayıtları başladı

Diyarbakır'da kültürel ve sanatsal faaliyetlerin artırılması amacıyla çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, çocuk ile yetişkinlere yönelik hobi amaçlı ve katılım belgeli ücretsiz yağlı boya-karakalem resim, çini, fotoğraf ve ebru kursu açıyor. 5 Şubat’ta başlayan kayıtlar 16 Şubat’a kadar devam edecek. Açılacak olan kurslardan 7-14 yaş arası çocuklar ve 14 yaş üstü yetişkinler faydalanacak. Kurslardan yararlanmak isteyen çocuk ve yetişkinler başvurularını Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapabilecek.

RESİM KURSLARI

Fotoğraf, çini, seramik ve çocuk resim bölümlerini başarıyla tamamlayan öğrencilere kurs sonunda eğitimi başarıyla tamamladığına dair katılım belgesi verilecek. Açılacak olan ebru ve karakalem-yağlı boya resim kursları da hobi amaçlı olacak. Kayıtların tamamlanmasının ardından öğrencilerle yapılacak olan toplantı ile kurs başlangıç tarihleri belirlenecek. 5 ay sürecek olan kurslar hafta içi ve hafta sonları Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki atölyelerde gerçekleşecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz