Sınava Hazırlanırken!

Sınavlara hazırlanırken dikkat edilmesi gerekenler. GKV’de “Sınavlara hazırlanırken” konulu söyleşi düzenlendi

Sınava Hazırlanırken!

Öğretim Görevlisi Mustafa Batuhan Kurtoğlu tarafından sınavlara hazırlanırken konulu söyleşi düzenlendi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri 12. sınıf öğrencileri, 2017-2018 eğitim öğretim yılı sosyal ve akademik etkinlikleri çerçevesinde Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mustafa Batuhan Kurtoğlu'nu ağırladı. Sınava hazırlanırken konulu söyleşide Kurtoğlu, öğrencilerin sınav öncesinde ve sınav sürecinde yapılması gerekenler hakkında tüyolar verdi.

SINAVA HAZIRLANIRKEN

 Kurtoğlu, öğrencilerin sınav sürecini olumlu geçirebilmesi için bazı püf noktalarına da dikkat çekti. Öğrencilerin sınavlarla ilgili merak ettiği konulara da yanıt verdiği söyleşi sonunda ise kurtoğlu'na GKV Rehberlik Servisi öğretmenleri tarafından çiçek verilerek teşekkür edildi.

Söyleşi hakkında bilgi veren GKV Özel Liseleri Müdürü İsmet Tiryaki “Öğrencilerimizi sınavlara en iyi şekilde hazırlamak ve onların önümüzdeki süreçte her hangi bir kaygı yaşamasını önlemek için elimizden gelenleri yapıyoruz. Söyleşiler kapsamında gerek konunun uzmanları gerekse akademisyenleri ağırlayarak öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de bu uygulamalarımız devam edecektir” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz