Sağlık görevlileri sandığa götürdü!

Diyarbakır Halk Sağlığı Müdürlüğü Toplum Sağlığı Hizmetleri Şubesinde görevli Dr. Murat Görmez, hasta olan vatandaşların vatandaşlık görevlerini yerine getirebilmesi için ambulanslarla oy kullanmaya götürdüklerini söyledi.

Sağlık görevlileri sandığa götürdü!

Görmez, Diyarbakır'da kayıtlı 2 bin 675 hastanın bulunduğunu, bunlardan bin 283'nün oy kullanabilecek durumda olduğunu belirtti.

Oy kullanmak isteyenlerin yaklaşık 250 kişi olduğunu ifade eden Görmez, "Oy kullanma taleplerinin hepsine yetişmeye çalışıyoruz. Evde sağlık hizmeti alan bütün vatandaşlarımız oylarını kullanabilecek." dedi.

Devletin sağladığı bu imkandan yararlandıkları için memnun olduklarını dile getiren Birgül Çetiner (59), "Allah devletimizden razı olsun. Çok memnun olduk, teşekkür ederiz. Oyumuzu kullandık. Böyle bir hizmet olmasaydı oyumuzu kullanamazdık. Beş yıldır hastayım." diye konuştu.

EŞİYLE BİRLİKTE OY KULLANDI

Vatandaşlardan Ömer Çetiner (70) ise bu hizmet sayesinde eşiyle vatandaşlık görevlerini yerine getirdiklerini aktararak, şöyle devam etti:

"Çok memnun olduk. Daha önce böyle bir hizmet yoktu. Devletimiz olmasaydı, ambulans ile gelmeseydi, oyumuzu kullanamazdık. Eşim yatalak hasta, sürekli tedavi görüyor. Devletimiz sağ olsun. Böyle bir hizmet olduğunu televizyondan öğrendim. Aradım hemen cevap verdiler. Geldiler bizi götürdüler, oyumuzu kullandık. İnşallah vatanımıza, devletimize hayırlı olsun."

Kaynak: Diyarbakır Söz