Serap’ın büyük başarısı

İzmir’de düzenlenen Görme Engelliler Atletizm Türkiye Şampiyonasında Diyarbakır Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önemli başarıya imza attı.

Serap’ın büyük başarısı

Diyarbakır Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İzmir’de düzenlenen Görme Engelliler Atletizm Türkiye Şampiyonasında büyük bir başarıya imza attı.

Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdüresi Ufuk Yakut, bu yıl spora başlayan öğrencilerinin büyük bir başarıya imza attığını söyledi. Yakut, Serap Demirkapu’nun inanç ve azminin herkese örnek olduğunu belirtti.

YENİ BAŞARILAR GELECEK

Yakut, elde edilen başarının en büyük mimarının Beden Eğitimi Öğretmenleri ve eski atlet Remzi Atlı’nın olduğunu vurguladı.

Yakut, “Bu kızımıza inanan ve ona destek olan beden eğitimi öğretmenimiz ve eski bir sporcu olan Remzi Atlı’ydı. Hocamız kızımızla yakından ilgilendi. Kısa sürede onu İzmir’de düzenlenen Görme Engelliler Atletizm Türkiye Şampiyonasına hazırladı ve öğrencimiz Türkiye Şampiyonu oldu. Hiç kimsenin umut bağlamadığı öğrencimiz önemli bir başarıya imza attı. Hem öğrencimizi hem de  beden eğitimi öğretmenimiz Remzi Atlı’yı kutluyorum. Gerçekten bizleri gururlandıran önemli bir başarıya imza atıldı” dedi.

SPOR FAALİYETLERİNE DEVAM

Diyarbakır Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak bütün spor branşlarına yöneldiklerini vurgulayan Yakut, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Basketbol başta olmak üzere tüm spor branşlarında faaliyetlerimiz var. Öğrencilerimize imkanlarımız el verdikçe hizmet sunuyoruz. Sporun her alanına yönelen bir okuluz.”

Kaynak: Diyarbakır Söz