Son dakika! 2016 ÖSYS Yerleştirme sonuçları açıklandı

Yüz binlerce öğrencinin nefesini tuttuğu ve merakla beklediği ÖSYM yerleştirme sonuçları açıklandı mı? 2016 ÖSYS yerleştirme sonuçları detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, ÖSYM yerleştirme sonuçları açıklandı mı, 2016 ösys tercih sonuçları açıklandı mı, ek yerleştirmeler ne zaman? İşte tüm merak edilenler haberimizde.

Son dakika! 2016 ÖSYS Yerleştirme sonuçları açıklandı

Yüz binlerce öğrenci ÖSYM’den merakla beklediği açıklamayı aldı sonunda ve 2016 LYS tercih sonuçları açıklandı. Böylece Lisans Yerleştirme Sınavı’na giren adayların kazandıkları üniversiteler ve bölümler belli oldu. Siz de kazandığınız üniversite ve bölümü merak ediyorsanız, haberimizden öğrenebilirsiniz.

DİKKAT TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

2016-ÖSYS Yerleştirme Sonuçları İnternet (https://sonuc.osym.gov.tr) aracılığıyla adaylara duyuruldu. Yerleştirme Sonuç Belgeleri basılmayacak ve adayların adreslerine de gönderilmeyecek her zamanki gibi.

Üniversite tercih sonuçları için ÖSYM’nin “2016 ÖSYS Sonuçları” sayfasında T.C. Kimlik Numarası ve aday şifrenizle sisteme giriş yapmalısınız. Alakalı bilgileri girdikten sonra da tercih yaptığınız üniversite bölümleri içinden hangisine yerleştirildiğinizi görebileceksiniz.

YERLEŞTİĞİNİZ ÜNİVERSİTEYİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN 

Kaynak: Diyarbakır Söz