Görüş Bildir

Tatlıcı'da mezuniyet!

Şeyhmus Sultan Tatlıcı Anadolu Meslek Lisesinde, mezuniyet çoşkusu yaşandı. İl Milli Eğitim Müdürü Aslan velilere seslenirken, "evlatlarının bugün nasıl böyle mutlu anlarını yaşıyorlarsa Allah bir ömür boyunca hep huzurlu ve mutlu anlar yaşarsınız" diye temennide bulundu.

Tatlıcı'da mezuniyet!

Kayapınar İlçesi Şeyhmus Sultan Tatlıcı Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılında tamamlayan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

Büyükşehir Öğretmenevi ve ASO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen törene, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Tekdemir, Okul Müdürü Rıdvan Altay, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan törende ilk olarak Okul Müdürü Rıdvan Altay’ın okulda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi vermesinin ardından konuşa İl Milli Eğitim Müdürü Aslan şöyle dedi;

MEZUNİYET SEVİNCİ

“ Değerli anne-babalara diyorum ki; evlatlarının bugün nasıl böyle mutlu anlarını yaşıyorlarsa Allah bir ömür boyunca hep huzurlu ve mutlu anlar yaşarsınız. Büyüklerimiz ne zaman ‘Nereye gidiyor bu gençlik?’ diye hayıflandıklarında ben geleceğe daha umutla ve güvenle bakıyorum. Çünkü gençlerimizi gün geçtikçe değerlerine sahip çıkan, vatanı ve milleti için çalışan geleceğimizin gerçek sahipleri olarak görüyorum. Özellikle sağlık okuyan öğrencilerimize tavsiyem, işinizi severek yapın. Gelen hastalara sert davranarak, onların yaşadıkları acıların artmasına yol açacak davranışlardan uzak durun. Vicdanını kaybetmiş insan, iflas etmiş her şeyini kaybetmiştir. Bu mesleğin bilincinde, empati yaparak hastalarınızla yakından ilgilenen birer sağlıkçı olmanız temennisiyle hepinize bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum.”

Konuşmaların ardından okul birincisi öğrenciye ödülü verildikten sonra mezun öğrencilerle okuyan öğrenciler arasında bayrak ve okul flaması devir-teslim töreni yapıldı.  Tören öğrencilerin hazırladığı etkinliklerin sergilenmesinin ardından kep atma töreniyle son buldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi