Görüş Bildir

TÜGVA’dan öğrencilere gezi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Batman Temsilciliği, 100 lise öğrencisini Elazığ ve Malatya kampına götürdü.

TÜGVA’dan öğrencilere gezi

TÜGVA Batman Temsilciliği, üç günlük kamp programı kapsamanda Malatya ve Elazığ'a götürdüğü öğrencilere buradaki tarihi mekanları gezdirdi.

TÜGVA Batman İl Başkanı Diyaddin Demirhan, yaptığı açıklamada, gezinin çok faydalı geçtiğini söyledi.

TÜGVA'nın hızla değişen ve gelişen dünya şartlarında insanlığa, ümmete bir nefes olma, bir ufuk olma iddiasında olduğunu ifade eden Demirhan, çalışmalarının merkezinde göz bebekleri olan gençlerin olduğunu belirtti.

ÖĞRENCİLERE GEZİ

Gençlerden çok şey beklediklerini ve onların başarılı olacaklarına inandıklarını dile getiren Demirhan, şunları kaydetti:

"2016-2017 eğitim-öğretim yılında vakfımızın il ve ilçe temsilciliklerinin düzenlediği çeşitli etkinliklere katılan gençlerimizi bu kampa götürdük. Hem senenin yorgunluğunu atsınlar hem de toplumumuzun farklı güzelliklerini tatsınlar istedik. Aynı zamanda birlikte yolculuk yapma, aynı ortamı paylaşma, fedakarlık yapma duygularını kazanmalarını hedefledik. Toplumumuzdaki farlı kültürleri tanıyan, farklı insanlarla muhatap olan bu gençlerimizin ufuklarının gelişeceğine, hoşgörülerinin artacağına inanıyoruz. İlerleyen dönemlerde bu tür faaliyetlerimizi çeşitlendirerek artıracağız inşallah."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi