Görüş Bildir

Üniversite öğrencilerinden kitap desteği

Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu Siirt Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrenciler, ortaokul öğrencilerine kitap desteğinde bulundu.

Üniversite öğrencilerinden kitap desteği

SİİRT  - Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu Siirt Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan Siirt Üniversitesi öğrencileri, ortaokul öğrencilerine kitap desteğinde bulundu.

Şehit Komiser Osman Demir Ortaokulu'nda kitap dağıtım töreninde konuşan Yurt Müdürü Nesibe Özdemir, öğrencilerinin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kitap toplama kampanyası düzenlediğini söyledi.

Kampanya ile toplanan kitapları ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Özdemir, şunları kaydetti:

KİTAP DESTEĞİ

"Geçtiğimiz yıl da 'Bir bot, bir mont' kampanyası çerçevesinde ülkemizin 81 ilinden bizlere gönderilen ürünleri, köylerdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerine ulaştırmıştık. Bu yıl da öğrencilerimiz tarafından kitap toplama kampanyası düzenlendi. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlenen kampanya ile elde edilen kitaplar, 6-7 Ekim olaylarında zarar gören okullarımızdan biri olan Şehit Komiser Osman Demir Ortaokulu'na bağışladık. Yurt öğrencilerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum."

Okul Müdürü Fatma Albayrak da, kitap desteğinden dolayı üniversite öğrencilerine teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi