Orta ve Yükseköğrenim vakıf burs başvuruları başladı

2016 2017 eğitim yılı ortaöğrenim ve yükseköğrenim burs başvuruları başladı

Orta ve Yükseköğrenim vakıf burs başvuruları başladı

Genel Müdürlüğümüz tarafından ilköğrenim, ortaöğrenim ve lise öğrencilerine verilen "Ortaöğrenim Bursu" ile üniversite öğrencilerine verilen "Yükseköğrenim Bursu" için başvurular, 2016 - 2017 eğitim yılı için aşağıdaki tarihler arasında...

DUYURU METNİ

Genel Müdürlüğümüz tarafından ilköğrenim, ortaöğrenim ve lise öğrencilerine verilen "Ortaöğrenim Bursu" ile üniversite öğrencilerine verilen "Yükseköğrenim Bursu" için başvurular, 2016 - 2017 eğitim yılı için aşağıdaki tarihler arasında www.vgm.gov.tr internet sitemizden alınacaktır. Bu eğitim döneminde Vakıflar Genel Müdürlüğünce yabancı uyruklu yükseköğrenim öğrencilerine verilen eğitim yardımı için başvurular da internet üzerinden alınacak olup başvuru tarihleri aşağıdaki gibidir.

Ortaöğrenim Bursu: 19 Eylül 2016 - 19 Ekim 2016

Yükseköğrenim Bursu: 15 Eylül 2016 - 30 Ekim 2016

Yabancı Uyruklu Yükseköğrenim Bursu: 15 Eylül 2016 - 30 Ekim 2016

Yükseköğrenim Burs sonuçları, Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunun burs başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından belli olmaktadır. Kendisine Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumundan burs çıkan öğrenciler Vakıflar Genel Müdürlüğü Yükseköğrenim Bursundan faydalanamamaktadır.

Burs başvuru, değerlendirme ve sonuç açıklama dönmelerine ilişkin duyurular www.vgm.gov.tr internet sitemizden takip edebilir.

Kaynak: Diyarbakır Söz