Görüş Bildir

YKS geç başvuruları 19 Mart'ta başlıyor!

YKS 2019 geç başvuru süreci yarın başlıyor.İnternet ortamı üzerinden yapılabilecek başvurularda adaylar katılacakları oturum başına para ödeyecekler.

YKS geç başvuruları 19 Mart'ta başlıyor!

ÖSYM sosyal medya sitesinden adayları uyardı. Uyarıda "2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı için 19 Mart 2019 Salı geç başvuru günüdür. İnternet aracılığıyla bireysel başvuru 19 Mart Salı saat 23.59'da sona erecek." ifadeleri yer aldı.

YKS 2019 geç başvuru süreci yarın başlıyor. İnternet ortamı üzerinden yapılabilecek başvurularda adaylar katılacakları oturum başına para ödeyecekler.

ÖSYM’nin resmi internet adresi üzerinde elektronik ortamda paralarını yatıran adaylar daha sonra başvurularını yine internet ortamı üzerinden tamamlayabilecek.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi kartlı ödeme sistemleri üzerinden gerçekleştirilecek olan ödemelerde adaylar her oturum için 75 TL ücret yatıracak.

19 Mart 2019 Salı günü saat 10:00’da başlayacak olan başvurular saat 23:59’da sona erecek.

SINAV NE ZAMAN?

Üniversite yolunda son engeli aşmak için sınava katılacak olan öğrencilerin oturumları 2 gün sürecek. 15 ve 16 Haziran 2019 tarihlerinde yapılacak oturumların ardından adaylar elde ettikleri puana göre tercih sürecine geçiş yapabilecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi