Görüş Bildir

Yüzme kursu

Yenişehir Belediyesi, İlk ve Ortaöğrenimde okuyan öğrencilere yönelik "yüzme kursu" açtı. Bin öğrenci yüzme kursuna katıldı.

Yüzme kursu

Havaların mevsim normallerinin üzerinde sıcak geçtiği Diyarbakır'da Yenişehir belediyesi, bin öğrenciye yönelik yüzme kursu açtı. İlk ve ortaöğretim'de öğrenim gören öğrenciler, ücretsiz olarak yüzme kursundan faydalanıyor.

EKİPMANLARDA ÜCRETSİZ

Belediye Başkanvekili Serdar Kartal'ın talimatları üzerine açılan 'Yüzmeyi öğreniyorum, hayallerime dalıyorum" projesi kapsamında, Yenişehir ilçe sınırları içerisindeki ilk ve ortaöğrenim okullarında öğrenim gören öğrencilere yönelik, yüzme kursu açıldı. Belirlenen 1000 öğrencinin eğitim sırasında kullanacağı tüm ekipmanlar kendilerine ücretsiz verilerek eğitimlerine başlandı.

KIZ ÖĞRENCİLER İÇİNDE

Kız öğrenciler bayan antrenörlerle pazartesi, salı günleri; erkek öğrenciler erkek antrenörlerle çarşamba, perşembe günleri günde yedi seans eğitim görmektedir. Öğrencilerin havuza gidişdönüşleri için ücretsiz ulaşım imkânı da sağlanmaktadır.

VELİLER MEMNUN

Çocukları ile birlikte yüzme havuzuna gelen veliler, spor kompleksini gezme ve uzman eğitmenlerden kurs hakkında bilgi alma fırsatı buldular. Veliler kendilerine böyle bir hizmeti sunduğu için Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar Kartal'a teşekkür ettiler.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi