29 Eylül çeyrek altın, gram altın fiyatları

çeyrek altın ne kadar?, gram altın ne kadar?

29 Eylül çeyrek altın, gram altın fiyatları

Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? soruları her gün merakla sorulmakta. yastık altı yapmak isteyen, bozdurmak ya da düğünler için almak isteyen vatandaş, yükselip düşen altın fyatlarını merak ediyor. İşte 29 Eylül altın fiyatları

Altının gram fiyatı dün günü 0,3 düşüşle 126,6 liradan tamamlarken, bugün saat 10.15 itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 0,2 artışla 126,9 liradan alıcı buluyor. Kapalıçarşı'da çeyrek altın 209, Cumhuriyet altını 849 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı ise şu dakikalarda yatay seyirle 1.321 dolar seviyesinden işlem görüyor.

AA Finans Analisti İslam Memiş, küresel piyasalarda altın yatırımcılarının taleplerinde görülen azalmanın, fiziki ve vadeli kontratlarda satış getirdiğini belirterek, "Altın fiyatları dün akşamdan itibaren avro/dolar paritesine paralel olarak değer kaybediyor. Altın fiyatlarında yaşanan kâr satışları hafta boyunca devam edebilir." ifadelerini kullandı.

Altının ons fiyatındaki düşüş eğiliminin sürmesi durumunda 1.300 dolar seviyesinin gündeme gelebileceğini bildiren Memiş, gram fiyatında bugün 126-127 lira aralığında işlem gerçekleştirilebileceğini kaydetti. (AA)

Kaynak: Diyarbakır Söz