Anlı asfalt ve yeni yol çalışmalarını denetledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, asfalt ve yeni yol çalışmalarını sahada denetleyerek, sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Anlı asfalt ve yeni yol çalışmalarını denetledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, Genel Sekreter Zülküf Karatekin ve Yol Yapım Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Turan Kapan’la birlikte yol ve asfalt çalışmalarını sahada denetledi. Denetim çalışmalarına merkez Yenişehir ilçesindeki Ali Emiri Caddesi’nden başlayıp Mezopotamya Bulvarı’nda sona erdiren Anlı, asfaltlamadan kaldırımlara, yeni yol çalışmalarından söz konusu çalışmalarda yaşanan sıkıntılara kadar birçok noktada incelemede bulundu.

YENİ YOL ÇALIŞMALARI

Ali Emiri Caddesi’nde başlayan inceleme turunda çalışmalar hakkında bilgi alan ve cadde üzerindeki esnafları ziyaret eden Eş Başkan Anlı, daha sonra Üçkuyu TOKİ bölgesine geçerek 11 ton asfaltın serildiği caddelerde incelemede bulundu. 50 metre genişliğinde 1,5 kilometre uzunluğundaki Mircembelli Bulvarı’ndaki çalışmaları, asfaltlama çalışmasının devam ettiği Hilar Caddesi ile asfaltlanan Pasur ve Piran Caddesi’ndeki asfaltlama çalışmaları denetleyen Anlı, 44 derece sıcağın altında çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüren asfalt işçileriyle de sohbet etti.

LALEŞ VE MEZOPOTAMYA

Asfalt ve açılan yeni yollar hakkında ilgililerden bilgi alan Anlı, merkez Kayapınar ilçesindeki Mastfıroş yolunu Batı Çevre Yoluna bağlayan uzunluğu 1110 metre, genişliği ise 30 metre olan Laleş Bulvarı ile Şanlıurfa Karayolu’nu Elazığ Karayolu’na bağlayan uzunluğu 5 bin 565 metre, genişliği ise 50 metre olan Mezopotamya Bulvarı’nı inceledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz