Görüş Bildir

Audi, Miram Otomotivle Diyarbakır'da!

100 yılı aşkın bir süredir dünyanın en iyi otomobillerini üreten Audi şimdi Miram Otomotiv farkıyla Diyarbakır’da.

Audi, Miram Otomotivle Diyarbakır'da!

Otomotiv sektöründe 15 yılı aşkın bir süredir hizmet vermekte olan Miram Otomoti, şimdi de Diyarbakırlıları Audi ile buluşturuyor.

Audi Türkiye’ nin beşinci terminal konsept tesisi olan Audi Miram 1500 m2 alan üzerine kuruldu. Haziran 2012 itibari ile satış, servis ve yedek parça – aksesuar satışı hizmetleri ile faaliyete giren Miram Otomotiv aynı zamanda müşterilerine sigorta, kasko, araç kredilendirme gibi yan hizmetleri de sunuyor.

MİRAM OTOMOTİVLE DİYARBAKIR'DA

Audi’ nin sadelik ilkesine uygun tasarlanan geniş ve modern tesisiyle bölge halkına en iyi satış ve servis hizmetini vermeyi amaçlayan Miram, gücünü deneyimli ekibinden alıyor. Aynı anda 15 aracın sergilenebildiği Audi showroomunda, Diyarbakırlı Audi meraklıları hemen her modeli görme ve Miram’ ın test araç parkında bulunan hepsi birbirinden keyifli ve performanslı Audi araçları test etme imkanı bulacaklar.

SERVİS HİZMETLERİ YÜKSEK

Bölgeye uzun zamandır Audi Servis hizmetinin gelmesini bekleyen Audi kullanıcılarını ise yepyeni ve son teknolojide test cihazları ve teknik donanıma sahip bir Audi servisi bekliyor. Audi’ ye özel Aktif Araç Kabul alanında tüm Audi müşterileri araçları servise girmeden önce yapılacak ön kontrol ve analiz sürecine bizzat katılabilecek ve araçlarını güvenle Audi Miram’ a teslim edebilecekler.

Satış showroomunda ve servis araç kabul alanlarında tüm Audi Miram misafirlerinin rahatı ve konforu düşünüldü, bunun için özel dinlenme ve bekleme alanları oluşturuldu.

Kaliteli hizmet ve %100 müşteri memnuniyeti hedefi ile yola çıkan Audi Miram bu ayrıcalıklı dünya ile Diyarbakırlıları buluşturmanın mutluluğunu tüm Audi severlerlepaylaşıyor. Lüks segmentin öncü ve ilerici markası Audi’ nin bölgedeki tek temsilcisi olan Miram Otomotiv , kısa sürede büyümeyi ve Diyarbakır’ Da daha fazla istihdam yaratmayı hedefliyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi