Görüş Bildir

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Yegin, Mardin'de

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin, "İnşallah önümüzdeki dönem Türkiye için güzel bir yatırım ve istihdam dönemi olacak." dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Yegin, Mardin'de

Mardin Valiliğini ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Yegin, Vali Mustafa Yaman ile makamında görüştü.

Mardin'in tarihi ve kültürel yapısı ile kentin sorunları hakkında bilgi alan Yegin, kentte bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yegin, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı'nda partililer ile biraraya geldi.

Yegin, burada yaptığı konuşmada, yapılan çalışmaları yerinde görmek ve yapılacak çalışmalara hazırlık yapmak için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun talimatı ile 32 ilde sahada olduklarını söyledi.

Nusaybin ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonların bittiğini, İŞ-KUR ve SGK olarak sahaya girdiklerini anlatan Yegin, şöyle devam etti:

"Bölge ve ülkemizin sorunlarının farkındayız. Rabbimize hamd olsun ki, demokrasiye, kardeşliğe, birlikte yaşamaya tutkun, kendi iradesini seçim eliyle yansıtan ve kullanan, bunu asla vesayet odaklarına devretmeyen, devralmaya kalkanlara hayatı ve kanıyla mücadele eden bir milletiz. Bizde bu irade ve kararlılık olduğu müddetçe her türlü sorunumuzun üstesinden geliriz."

Bakan Yardımcısı Yegin, Başbakan Binali Yıldırım'ın Diyarbakır'da açıkladığı "yatırım ve kalkınma hamlesi" ile yatırımcının önünün açılacağını, bakanlık olarak üzerilerine düşen görevleri yerine getireceğini kaydederek, "İnşallah önümüzdeki dönem Türkiye için güzel bir yatırım ve istihdam dönemi olacak." diye konuştu. 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi