Çiftçiye yüzde 50 faiz indirimi

TEB’den Dünya Çiftçiler Günü’ne özel yüzde 50’ye varan faiz indirimi.

Çiftçiye yüzde 50 faiz indirimi

Türk Ekonomi Bankası (TEB), artık geleneksel hale gelen ve bu yıl da Dünya Çiftçiler Günü’ne özel olarak düzenlediği kredi kampanyası kapsamında, 1-31 Mayıs tarihleri arasında tarım kredisi kullanan üreticilere kredi türüne göre yüzde 50’ye varan faiz indirimleri sunuyor. Tarım üreticilerine finansman ihtiyacının en yoğun olduğu bu dönemde çok uygun şartlarda kredi imkânı sunan TEB, Çiftçiler Günü’ne özel fırsattan faydalanmak isteyenleri şubelerine bekliyor.

Çiftçiye yüzde 50 faiz indirimi

TEB KOBİ Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz Türkiye’nin üç milyona yakın tarım işletmesiyle, dünyanın en büyük sekizinci tarım ülkesi olduğuna dikkate çekerek, nüfusun dörtte birini istihdam eden tarım sektörünün ekonomi açısından önemli bir rol üstlendiğinin altını çizdi. Boz, “TEB olarak, ülkemizin sahip olduğu bu potansiyelin bilinciyle 2007 yılından bu yana Tarım Bankacılığı alanında sunduğumuz ürün ve hizmetlerle hem ülke tarımının gelişmesi hem de üreticilere destek olmak için çalışıyoruz. Dünya Çiftçiler Günü’ne özel olarak her yıl düzenlediğimiz ve artık gelenekselleştirdiğimiz çiftçilerimize yönelik kredi kampanyasını bu yıl da devreye aldık. Mayıs ayı boyunca sürecek faiz indirimli kredi kampanyamızla çiftçilerimize kolaylık sağlamayı amaçlıyoruz. Her zaman olduğu gibi üreticilerimizin yanında olmaktan ve onlarla birlikte büyümekten büyük gurur duyuyoruz” dedi.

Çiftçilere özel “TEB Harman Kart”

Tarım üreticilerinin finansal ihtiyaçlarını karşılama noktasında Dünya Çiftçiler Günü’ne özel kredi kampanyalarının yanı sıra Tarım Bankacılığı’nın lokomotif ürünleri ile de çiftçilere temel girdilerinin temininde kolaylıklar sağladıklarını ileten Turgut Boz, avantajlı ödeme şartları sağlayan TEB Harman Kart’ın üreticilere büyük avantajlar sağladığını vurgulayarak, “TEB Harman Kart ile mazot, gübre, zirai ilaç, tohum, fide ve yem gibi ihtiyaçlarını kolayca temin edebilen üreticiler alışverişlerinde ve nakit çekim işlemleri sonrasında geri ödemelerini hasat vadelerine uygun olarak yapabiliyorlar” dedi. Boz sözlerine, “Köy köy gezip çiftçilerimize Harman Karman kart dağıtması ve özelliklerini anlatması için “Kartallar” adını verdiğimiz tarım bankacılığı direkt satış ekibini kurduk. Bu sayede Harman Kart’ı çiftçilerimizin ayağına kadar ulaştırıyor ve kartın tüm özelliklerini anlatıyoruz” diye devam etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz