Görüş Bildir

CLK Boğaziçi Elektrik serbest tüketici olanın deposunu 'enerjiyle' dolduracak

4 milyonu aşkın abonesiyle Türkiye'nin en büyük elektrik satış şirketi olan CLK Boğaziçi Elektrik, alanında bir ilk sayılacak kampanyaya imza attı. 'Deponuz Enerjiyle Dolsun' adı verilen kampanya ile CLK Boğaziçi Elektrik'ten 24 aylık enerji kullanımı taahhüdü verenlerin OMV Petrol Ofisi'nin Positive Card'larına 900 liraya varan hediye akaryakıt ve otogaz puanları yüklenecek.

CLK Boğaziçi Elektrik serbest tüketici olanın deposunu 'enerjiyle' dolduracak

4 milyon abonesiyle Türkiye'nin en büyük elektrik satış şirketi olan CLK Boğaziçi Elektrik, elektrik abonelerine akaryakıttan tasarrufu ettirecek. Hayatın olmazsa olmazı elektrikte tüketime yönelik Türkiye'de ilk defa hayata geçirilen 'Deponuz Enerjiyle Dolsun' kampanyasıyla CLK Boğaziçi Elektrik ile mesken ve ticarethaneler için Serbest Tüketici sözleşmesi yapan aboneler, OMV Petrol Ofisi'nden kullanımlarına göre toplamda 900 lirayı bulan hediye akaryakıt elde etme şansı yakalayacaklar.

Kampanya kapsamında CLK Boğaziçi Elektrik ile Serbest Tüketici sözleşmesi imzalayan tüketiciler, 24 ay taahhüt verip kampanyaya giriş hakkı kazanabilecekler. En düşük limit olan 150 liralık akaryakıt hediyesi için meskenlerde 500, ticarethanelerde ise 350 liralık aylık elektrik faturası oluşturulması gerekiyor. Abonelerin elektrik kullanımı arttıkça hediye akaryakıt kazancı da artarak toplamda 900 lirayı bulacak. 000 TL faturaya denk geliyor) bulmaları halinde Positive Card'larına 200 TL, 60 bin kWh ve üzeri (aylık 2 bin TL faturaya denk geliyor) geçen abonelere ise 600 TL yükleme yapılacak. Ticarethane tarifesi sahipleri de yine son 12 aylık elektrik tüketimleri üzerinden 10 -15 bin kWh'ı (aylık 350-500 TL faturaya denk geliyor) elektrik tüketirlerse Positive Card'larına 150 TL, 60 bin kWh ve üzeri (aylık 2 bin TL faturaya denk geliyor) geçen abonelere ise 900 TL yükleme yapılacak.

Hediye akaryakıtlar www.ponerede.com adresindeki Positive Card sekmesi üzerinden görülebilecek anlaşmalı OMV Petrol Ofisi istasyonlarında kullanılabilecek.
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi