DEDAŞ'ta indirimde son hafta!

Dicle Elektrik AŞ tarafından çeşitli nedenlerden dolayı borcunu zamanında ödeyemeyen müşteriler için 25 Eylül'de başlatılan kampanyanın 31 Ekim'de sona ereceği bildirildi.

DEDAŞ'ta indirimde son hafta!

Dicle Elektrik tarafından çeşitli nedenlerden dolayı borcunu zamanında ödeyemeyen müşteriler için 25 Eylül’de başlatılan ‘Kaçırılmayacak Fırsat’ kampanyasında son haftaya girildi. 31 Ekim Salı günü sona erecek kampanyada, borçluların 31 Aralık 2016 tarihinden önceki gecikme borçları tamamen siliniyor, toplam elektrik borcuna yüzde 70’e varan oranlarda indirim ve 6 taksite kadar ödeme kolaylığı sunuluyor.

Kampanya Fırsatları Çok

Kampanya, geçmiş dönemlerden birikmiş elektrik borcu bulunanlar için uygun fırsatlar sunuyor. Kampanyaya başvuranlar, 31 Aralık 2016 tarihinden önceki gecikme borçlarını ödemiyor, toplam elektrik borçlarında ise yüzde 70’e varan oranlarda indirime hak kazanıyor.

Şirketten ‘Başvurun’ Hatırlatması

Kampanyada son haftaya girilmesi nedeniyle Dicle Elektrik bir açıklama yaparak, belirlenen sürenin 31 Ekim Salı günü mesai saati sonunda biteceğini hatırlattı. Elektrik, gecikme veya kaçak kullanım borcu bulunan müşterilerinin kendilerine en yakın müşteri hizmetleri merkezine giderek kampanyaya başvurmaları ve borcu yapılandırmak üzere anlaşma sağlamaları istendi. Açıklamada, “Müşterilerimizin lehine olan bu fırsatı kaçırmamalarını hatırlatıyoruz. Kampanya, 31 Ekim 2017 Salı günü mesai bitiminde sona erecek” denildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz