DESOB Ekonomik Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Diyarbakır’da devam eden ekonomik yatırımlar konusunda toplantı yaptı.

DESOB Ekonomik Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun katılımıyla kentte devam eden ekonomik yatırımlar konusunda toplantı yaptı.

Toplantıda katılımcılara yönelik bir konuşma yapan Güzeloğlu “Yapmak istediğimiz Diyarbakır'ı daha iyiye, güzele, kalkınmış ve gelişmiş bir şehre doğru taşımak. Kaybedecek, ziyan edecek başka zamanımız ve hiçbir kaynağımız yok. Yeteri kadar geçmişte kaybettiğimiz zamanlarımız, Diyarbakır'ın bu anlamda geride bıraktığı kayıp zamanları var. Ama hepimizin de yapması gereken, üzerine farz olan konu; buraya takılıp kalmak değil Diyarbakır’ın geleceğini bugünden daha iyi yapmak.” dedi.

EKONOMİYİ GÜÇLENDİRELİM!

Güzeloğlu, “Biz şuna inanıyoruz; Diyarbakır bir büyük güç, birikim, çok önemli derinlik ve zenginliktir. Bu tarih ve kent size insanlığın başından bu yana bir bilgeliği, derinliği, zenginliği sunuyor. Bu kentin her bir köşesi bunu hissettiriyor ve şahitlik yapıyor. Yeter ki bunu doğru okuyalım. Bunun üzerinde doğru bir geleceği hep birlikte inşa edelim.” ifadelerini kullandı.

Vali Güzeloğlu’nun konuşmasının ardından ekonomik değerlendirme toplantısına geçildi. Toplantıda Diyarbakır’da faaliyet gösteren esnafı temsil eden oda başkanları, karşılaştıkları sorunları ve çözüm önerilerini gündeme getirdi ve bunlarla ilgili istişarede bulunuldu. Toplantı toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz