DİKA 10 personel alacak

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) 2012 Yılı 5. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, Siirt Valiliği toplantı salonunda, Yönetim Kurulu Başkanı Batman Valisi Ahmet Turhan başkanlığında yapıldı.

DİKA 10 personel alacak

Toplantının gündem maddelerinden olan ajansa, ihtiyaçlar doğrultusunda çeşitli alanlarda 10 personel alınmasına karar verildi. Buna göre birer iç denetçi, hukuk müşaviri, bilgi işlemci, yönetici asistanı, satın alma sorumlusu ve 5 uzmanın Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği çerçevesinde en kısa sürede alınması için kurul tarafından genel sekretere yetki verildi.

10 PERSONEL ALINACAK

Bir diğer gündem maddesi, Kalkınma Bakanlığı'nın Kalkınma Ajansları Elektronik Belge Yönetim Sistemi'nin ajans tarafından alınması ve elektronik imza entegrasyonu için gerekli sertifikaların TÜBİTAK Kamu Sertifikasyon Merkezi’nden temin edilmesi hususu karara bağlandı.

Ayrıca 2011 yılına ait sektörel gelişme, kentsel yaşam kalitesinin iyileştirilmesi, müşterek sanayi ve ticaret alanlarının iyileştirilmesi ve doğrudan faaliyet desteği mali destek programları Mart - Nisan 2012 dönemi program ilerleme raporları hakkında kurula sunum yapıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz