Esnafla buluştu

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Batman Belediyesine görevlendirilen Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, "Bu kenti modern bir hale getirene kadar zaman mefhumunu ortadan kaldırdık." dedi.

Esnafla buluştu

KHK ile görevlendirme yapılan Batman Belediyesince kentin dört bir tarafında başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Cumhuriyet Caddesi'nde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Aksoy, işçiler ile bir süre sohbet etti, esnaf ziyaretinde bulundu.

ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Aksoy, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, havalar el verdiği sürece çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüreceklerini söyledi.

Batmanlılara hak ettikleri hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Aksoy, "Şu an kentin dört bir yanında gerek asfalt, gerek park, bahçe, gerek kaldırım, gerekse de kanalizasyon alanlarında ekiplerimiz hummalı bir çalışma içerisinde. Ekiplerimiz ve ekipmanlarımız ile 43 mahallemizde çalışmalarımız aralıksız sürecek. Bu kenti modern bir hale getirene kadar, zaman mefhumunu ortadan kaldırdık." şeklinde konuştu.

Bu güne kadar 52 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdikleri bilgisini veren Aksoy, sezon sonuna kadar bu rakamı 110-120 bin tona çıkaracaklarını belirtti.

Cadde esnafı da gecikmiş hizmetlere kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz