Görüş Bildir

Ev'leniyoruz fuarı geliyor

12-15 Ekim tarihlerinde Diyarbakır'da yapılacak olan “Ev’leniyoruz” Fuarına ilişkin bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ev'leniyoruz fuarı geliyor

12-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Diyarbakır EV’leniyoruz Fuarı” bilgilendirme toplantısı Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, yönetim kurulu üyeleri, TÜYAP Diyarbakır Yetkilileri ve ilgili sektör temsilcileri katılımda bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan DTSO Başkanı Ahmet Sayar, fuarların kentin tanıtımına ve ticaretin gelişmesine çok önemli katkıları olduğuna değinerek, iki yıl aradan sonra gerçekleştirilen Tarım fuarı ile Diyarbakır’ın yeniden fuarlara ev sahipliği yaptığını söyledi.

SAYAR: ”DİYARBAKIR TEKRARDAN BAŞARILI FUARLARA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK”

Sayar; Bu yıl gerçekleştirilecek ikinci fuar olan “Diyarbakır Ev’leniyoruz Fuarı’na çeşitli sektörlerin katılacağını ve kentin ticaretine ciddi katkıları olacağını belirtti.

Diyarbakır’ın geçmiş yıllarda organize ettiği fuarlarla yakaladığı ivmenin, tekrardan kazanılacağına inandığını belirten Sayar, fuar alanının modernizasyonu ile ilgili yapmış oldukları çalışmalar hakkında da katılımcılara bilgi verdi.

DTSO tarafından Kalkınma Bakanlığı Cazibe Merkezleri Destekleme Programına sunulan "Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi Altyapı Güçlendirme Projesi" kapsamında, fuar alanının modernizasyonu, altyapının güçlendirilmesi ve sosyal alanların revizesi gibi önemli eksikliklerin giderildiğini belirten Sayar, ikinci bir proje ile de ısıtma ve soğutma altyapılarını modernize etmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

SAYAR: “DİYARBAKIR FUARCILIKTA ÖNEMLİ BİR MERKEZ OLACAK”

Nisan ayında organize edilen Tarım Fuarı’nın çok başarılı ve verimli geçtiğini belirten Sayar, kent dinamiklerinin ortaklaşa çabalarıyla, Diyarbakır’ın yeniden Türkiye’nin önemli fuar merkezlerinden biri olacağının da altını çizdi.

Açılış konuşması sonrasında EV’leniyoruz Fuarı hakkında katılımcılara detaylı bilgiler veren TÜYAP Fuarcılık Diyarbakır Pazarlama sorumlusu Gözde Ocak Baştımar ise, fuar süresince gerçekleştirilecek olan renkli organizasyonlar ve fuar tanıtım çalışmaları hakkında katılımcılara detaylı bir sunum yaptı. TÜYAP Diyarbakır Proje Müdürü Mehmet Velat Ektirici ise fuarın satış planlaması ve hedefleri hakkında katılımcılara genel bilgilendirmede bulundu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi