Grup Merkez Hasar'dan Diyarbakır'a Çıkarma!

Türkiye çapındaki yaygın acente ağıyla, kazalar neticesi zarara uğrayanların başvurduğu ilk adres ve sektörün lider kuruluşu olan Grup Merkez Hasar’ın Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Türkeş Kocabey ve şirketin diğer üst düzey yetkililerinden oluşan heyet, Diyarbakır'a çıkarma yaptı.

Grup Merkez Hasar'dan Diyarbakır'a Çıkarma!

Merkez Kayapınar ilçesinde bulunan Grup Merkez Hasar Diyarbakır İl Müdürlüğü’nü ziyaretine Grup Merkez Hasar Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Türkeş Kocabey, şirketin üst düzey yetkilileri, çevre illerden gelen acente yetkilileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Ziyarette konuşan Kocabey, şirketinin yönetim kurulu, genel müdürü, genel müdür yardımcıları ve diğer müdürleri ile beraber, 2 gün süren Diyarbakır ve Mardin ziyareti için bölgede bulunduklarını kaydetti.

“KARŞILAŞTIĞIMIZ DURUM BİZİ ZİYADESİYLE MEMNUN ETMİŞTİR”

Ziyaretin amacının arkadaşlarının çalışmalarını yerinde görmek ve çalışmalarına destek sağlamak olduğunu ifade eden Kocabey, “Bölgesel faaliyetler kapsamında yapılacak olan çalışmalar kapsamında arkadaşlarımızla görüş alışverişinde bulunmak maksadıyla buradayız. İki gündeki ziyaretlerimizde karşılaştığımız durum bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Arkadaşlarımızın yüksek görev bilinci, faaliyet alanımızla ilgili muhataplarına ulaşma konusunda ve faaliyetlerimizin toplumun bütün kesimlerine anlatılması yönündeki çabaları ve gayretleri bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Umut ediyorum ki, bölgedeki bu çalışmalarımız bundan sonrada kararlılıkla, artan bir şekilde devam edecektir. Grup Merkez Hasar, temel prensiplerine bağlı kalarak, kendi faaliyet alanıyla ilgili, sigorta kapsamında zarar görmüş vatandaşlarımızın, her türlü derdine derman olma yolundaki çabalarını çok üst seviyede ifade edebileceğimiz şekilde yürütmeye devam etmektedir. Bu alanda faaliyet gösteren bütün arkadaşlarımıza, huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz