Hakkari Belediyesi'ne araç desteği

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi'ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca 13 ton su taşıma kapasiteli arazöz hibe edildi.

Hakkari Belediyesi'ne araç desteği

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi'ne araç desteğinde bulundu.

Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, yaptığı açıklamada, arazözün üzerindeki donanımlarla kentte birçok ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte olduğunu belirtti.

Arazözün sulama, su taşıma ve temizlik hizmetlerinde kullanılmasının yanı sıra acil durumlarda yangınlara müdahale özelliği de taşıdığını kaydeden Epcim, "Araç temiz su tankeri olarak da kullanılabilecek. Araçta 13 tonluk depo mevcut. Belediyenin temizlik hizmetleri ve sulama gibi çalışmalarında yararlanacağımız bu araç, diğer hizmetlere de destek olacak." dedi.

Arazözün teknoloji ve donanımlarıyla araç parklarındaki en önemli makinelerden biri olduğunu anlatan Epcim, aracın Hakkari'ye hayırlı olması temennisinde bulunarak, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz