Kayapınar’da Sözleşme sevinci!

Kayapınar Belediye Başkan Mustafa Kılıç ile Memur-Sen’e bağlı Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç arasında 1 yıllık Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Kayapınar’da Sözleşme sevinci!

Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç ile Memur-Sen’e bağlı Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç arasında 1 yıllık Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Kayapınar İlçe Belediyesi’nde 55 memuru kapsayan sözleşmeyi Kılıç ile Sevinç ve Bem-Bir-Sen Diyarbakır İl Başkanı Yılmaz Cebe imzaladı.

“MEMURLARIMIZI RAHATLATACAĞIZ”

Kılıç, Belediyede çalışan memurların bu sözleşme ile biraz daha rahatlayacaklarını belirterek, "Bütçe imkânlarımız elverdiği sürece bütün çalışanlarımızın haklarının geliştirilmesi ve iyileştirilmesi en çok beni mutlu eder. Tüm çalışan kesimleri imkânlar ölçüsünde desteklemek için gayret ediyoruz. Bu sözleşmenin memur arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da el birliği ve dayanışma içerisinde güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

“KAYAPINAR’DAKİ HİZMETLERİ TAKDİR EDİYORUZ”

Sevinç ise, Kayapınar Belediyesi’nde yapılan görevlendirmenin ardından başlatılan hizmetleri takdir ettiklerini vurgulayarak, “Çok güzel ve iyi hizmetler yapılıyor. Bu hizmetleri her daim takdir ediyoruz. Çalışan memurlara sosyal ve ekonomik katkıların artırılması ve iyileştirilmesi konusunda Kayapınar Belediye Başkanı Sayın Mustafa Kılıç'ın teveccühleri ile sosyal denge sözleşmesini imzaladık. Tüm memur arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Tüm belediye çalışanlarımızla birlikte güzel belediyecilik anlayışını hayata geçirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“SÖZLEŞME BELEDİYEMİZE VE PERSONELLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Bem-Bir-Sen Diyarbakır İl Başkanı Yılmaz Cebe de, Bem-Bir-Sen Diyarbakır İl Başkanlığı olarak Diyarbakır’daki yeni bir yapılanma içerisinde bulunduklarını ifade ederek, “Yapılanmamızı bitirdikten üye kayıtlarına başladık. Kayapınar Belediyesi’nde 55 memurumuzu Bem-Bir-Sen’li yapmanın gururunu yaşadık. Bugün Kayapınar Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Kılıç’ın gösterdiği teveccühünden dolayı imzaladığımız sözleşme bütün personelimize, belediyemize ve memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Belediyemizle her zaman iş birliği içinde el ele memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bem-Bir-Sen Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Zeki Yağmur tarafından Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’a İstiklal Marşının yazarı Mehmet Akif Ersoy’un ‘Safahat’ adlı kitap hediye edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz